BEDRIJFSUITJES

QUIZZLE

Een quiz met een escaperoomtintje

KORTE UITLEG

MEER INFORMATIE

KORTE UITLEG

Quizzle is de ideale teambuildingsactiviteit! In teamverband worden diverse quizvragen zo goed en snel mogelijk beantwoord. Die antwoorden gebruik je om de woordzoeker te vullen, de bom te ontmantelen óf om een zo hoog mogelijk rapportpunt te behalen (hieronder vind je wat meer informatie over alle edities). Optioneel zijn de doe-opdrachten, die extra punten (én veel hilarische taferelen) op kunnen leveren. Het beste of snelste team, wint! 

MEER INFORMATIE

Je speelt Quizzle in teams van 3 tot 5 personen. Er is geen maximum aantal teams. 

Het spel duurt – afhankelijk van de grootte van de teams en de gekozen editie – 1,5 tot 2,5 uur.

Quizzle kost 10 tot 15 euro per persoon. 

Quizzle wordt op eigen locatie gespeeld. De aftrap en de bekendmaking van de eindstand vinden plaats via Teams. 

QUIZZLE EDITIES

Sjablonen Quizzle edities_Tekengebied 1

De Woordzoeker

De teams gaan aan de slag met een lege woordzoeker die steeds verder gevuld wordt door quizvragen juist te beantwoorden. Uiteindelijk blijft er één vraag over. Het antwoord op die vraag is de sleutel naar de finish! Het team met de snelste tijd wint. 
Sjablonen Quizzle edities-02

The Bomb

Tijdens Quizzle - The Bomb probeert ieder team 3 bommen te ontmantelen! Door de quizvragen te beantwoorden kun je de bommen op de juiste manier instellen zodat de bommen niet ontploffen. Het team met de meeste punten wint!
Sjablonen Quizzle edities-03

Back to School

Met Quizzle - Back to School duik je terug in de schoolbanken! De teams gaan op voor hun theorie- en praktijkexamen en moeten diverse vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren om een zo hoog mogelijk rapportpunt te behalen. Het team met het hoogste punt wint!

Wil je meer informatie?

Heb je vragen?

Wil je een offerte aanvragen?

REVIEWS

REVIEWS

Pivot Park Oss
R. van den Wijngaard
Lees verder
Dankzij de uitstekende organisatie door Janneke en Olga van "Over de helft" was de teammiddag van de Pivot Park Organisation een groot succes. De Quizzle - Back to School is zeer geschikt voor teambuilding in combinatie met ontspanning. Een aanrader!
KPN
Louise
Lees verder
Goede voorbereiding, plezierige samenwerking en een perfecte hersenkraker voor teambuilding en / of ontspanning met een competitie element! Succes verzekerd.
Dr. Nassau College Assen
Karin
Lees verder
Ons team heeft in 12 duo's meegedaan met de Quizzle. Uitdagend, maar iedereen heeft hem uiteindelijk opgelost. Vragen in allerlei categorieen met goed werkende digitale antwoordbladen. Vriendelijke en persoonlijke ondersteuning tijdens het spel. Aanrader in en na coronatijd!
GS1 Nederland
Mats
Lees verder
Hallo Olga en Janneke,Hartelijk dank voor de Quizzle bij GS1 Nederland! Een ideale activiteit voor bedrijven tijdens de Coronatijd! Heel veel positieve reacties van mensen binnen ons bedrijf gehad!De Quizzle is een top combinatie tussen samen werken en leuke puzzels maken!De ondersteuning met het bezorgen van het borrelpakket was ook top!Kortom, kan het elk bedrijf aanraden!